Hvordan tilpasse din egen utstillingshylle mer effektivt?

Utstillingshyller er en viktig del av merkevarebutikker og offline-butikker, ikke bare for å forbedre merkevareimage, men også for å øke salget og tiltrekke flere forretningssamarbeid og franchisetakere.Dette gjør det spesielt viktig å velge riktig visningsstativleverandør som har sterke produksjons- og forsyningsevner, men som også kan matche kundens ideer og designe et visningsstativprodukt som matcher og balanserer kostnadseffektiviteten.For mer effektiv kommunikasjon og nøyaktig forståelse med våre kunder, gir vi en rekke prosesstips og forespørselsforberedelser for kundens referanse.

Her er vårt firmas forespørsel->tilbud->prøve->ordreproduksjon->forsendelse->ettersalgs tilbakemeldingsprosessdiagram, se nedenfor,

bestillingsprosessen

Forespørsel (hvis kunden kan være forberedt på forhånd):

1. Kunden har sin egen utstillingsstativ design og tegning, eller interessert modell, kan gi oss informasjon inkludert størrelse, materiale, struktur og mengde.

(flere alternativer, som gulv eller benkeplate, enkel /dobbel /tre /firesidig design, tung / lett bruk, belysning, hjul, hyller, kroker, kurver osv.)

Slik tilpasser du din egen skjermhylle mer effektivt (3)

2. Hvis kunden ikke er klar over kravene til skjermstativmodellen, kan gi oss hvilket produkt som skal vises, produktstørrelse, mengde og andre krav, vil vi anbefale passende modeller for referanse og valg.

3. Etter at vi har diskutert med designavdelingen og gjennomførbarheten av produksjonen, gi faglige råd og tilbud for forskjellige mengder (hvis kunden ikke forstår strukturen til displaystativet, vil vi gi en enkel strukturtegning for kundereferanse til bekrefte).

Prøve:

1. Når kunden bekrefter enhetsprisen, legger inn prøveordren og mottar prøvegebyret, gir vi prøvetegningene til kunden innen 2-3 virkedager for å bekrefte all informasjon, og ordne deretter produksjonen.

2. Under prosessen med prøveproduksjon vil vi oppdatere statusen til prøven til kunden hver 3-5 virkedag, og holde kommunikasjonen med kunden.Når du er ferdig med semi-prøven, sett sammen prøven først og tilbakemelding til kunden for bekreftelse, bekreft emballasjeinformasjonen (inkludert grafikk eller tilbehørssamling).

Etter å ha fullført malingen/pulverlakkeringen av prøven, vil vi sette sammen prøven igjen med alt tilbehør, og sende videoer og bilder til kunden for bekreftelse.(Hvis kunden trenger å endre eller andre krav, vil vi samarbeide så mye som mulig for å gjøre små endringer)

3. Fullfør prøveemballasjen og send den ut, når kunden skal motta prøven, vil vi informere og spore tilbakemeldingen på en gang, merke forslagene og rådene til kunden, forbedre alle problemer i massebestillingen.

Slik tilpasser du din egen skjermhylle mer effektivt (1)

Ordreproduksjon - Forsendelse - Ettersalg:

1. Start masseproduksjon etter at bulkordre er bekreftet og ordning med innskudd (hvis kunden har noen modifikasjoner, vil vi lage en pre-produksjonsprøve og ta videoer/bilder til kunden for bekreftelse før produksjon), og oppdatere produksjonsstatusen hver 5. -7 virkedager.Vi vil også bekrefte kartongtrykk, installasjonsinstruksjoner og logografikk etc.

2. Hvis vår QC oppdaget at kvalitetsproblemer i produksjonen og omarbeidet som resulterer i forsinkelser i ledetiden, informerer vi omgående til kunden for å forhandle leveringstiden, slik at kunden kan endre leveringsplanen på forhånd.(Men vanligvis kan vi holde levering i tide)

Slik tilpasser du din egen skjermhylle mer effektivt (2)

3. Når bestillingen er nesten fullført, vil vi informere kunden på forhånd og sende produksjonsbildene, emballasjen og stablebildene for å bekrefte (eller kunden arrangerer tredjeparts QC-inspeksjon), og betale balansen før forsendelse.(Vi vil bestille forsendelsen med speditør på forhånd for å sikre ingen forsinkelser i ledetiden)

4. Etter at kunden har bekreftet all informasjon eller fullført inspeksjonen, hjelper vi til med å sende ut varen eller laste containeren, betjene tolldeklarasjonsdokumenter og levere fortollingsdokumentene innen en uke.

5. Når kunden mottar varene, vil vi holde oversikt og innhente tilbakemeldingen innen en uke.Hvis det er problemer med installasjonen, vil vi gjerne gi videoer eller bilder for å veilede gjennomføringen.Hvis det er problemer med kvalitet, vil vi gi løsningene innen en uke.

Vi håper å hjelpe nye kunder med å få mer nyttig informasjon og forslag fra forespørsler og kommunikasjon gjennom prosessen ovenfor, spare mer tid på å fullføre bestillingen, bli en av de utmerkede leverandørene for kunden og gi høyere inntekter med vårt displaystativ.

Telefon: +8675786198640

Whatsapp: 8615920706525


Innleggstid: 19. desember 2022